Verzekeringen

Voor uw reis- of annuleringsverzekering raden wij u "De Europeesche verzekeringen" aan. Niet voor niets word De Europeesche Verzekeringen al jaren tijdens de verkiezing op de Vakantiebeurs gekozen tot beste reisverzekeraar! Hieronder staan de verschillende verzekeringen kort besproken, voor een offerte of het afsluiten van een verzekering op maat klikt u op deze pagina op het betreffende verzekerings product van uw keuze. U treed dan direct in contact met "De Europeesche verzekeringen".

De kortlopende Reisverzekering die u per reis afsluit is ideaal als u één of twee keer per jaar op vakantie of zakenreis gaat. Bijvoorbeeld naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen. U heeft altijd een reisverzekering op maat en u heeft geen eigen risico bij geneeskundige kosten, zoals medicijnen. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar.

Nog even de voordelen op een rij:

  • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
  • Topdekking: de ultieme zorgeloosheid
  • Kinderen tot 5 jaar GRATIS meeverzekerd
  • Ook geschikt voor zakenreizen
  • Bijna alle sportrisico's meeverzekerd

De Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vangt het risico indien u een heerlijke vakantie in het vooruitzicht heeft maar uw geboekte reis niet door kan gaan of als u halverwege uw reis naar huis moet. Zowel voor uw vertrek als tijdens uw vakantie dus. Wel zo geruststellend. Allerlei annuleringsredenen zijn standaard verzekerd. En met de Garantie-annulering krijgt u zelfs de gehele reissom terug als u de vakantie niet helemaal heeft kunnen afmaken!

Nog even de voordelen op een rij:

  • Ook voor last-minute boekingen
  • Vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging
  • Alle annuleringsredenen zijn te verzekeren
  • Totale reissom terug bij Garantie-Annulering

Samengestelde reis is ook te verzekeren, een samengestelde reis is een reis die u niet als één pakket heeft geboekt. De reis bestaat dus uit afzonderlijke onderdelen. Bijvoorbeeld een vliegticket en een afzonderlijk geboekt verblijf. U kunt al deze onderdelen samen meeverzekeren. Dan worden de annuleringskosten vergoed van alle onderdelen als één onderdeel van de reis onvoorzien uitvalt.

De Doorlopende Verzekering voor Reizen kan bestaan uit een Reisverzekering, een Annuleringsverzekering of een combinatie van beiden. Als voor een reisverzekering wordt gekozen dan is de dekking Personenhulp verplicht. De reisverzekering kent 3 varianten: Basis, Comfort en Optimaal.

Voor het online afsluiten van de reis en/of annuleringsverzekering selecteert u de soort verzekering, via AmerikaCanadaReizen.nl kunt u uw premie berekenen en uw verzekering afsluiten. Wilt u advies over deze verzekeringen, neem dan contact met ons op.